OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

Uw Gehoorbescherming

OOG & DESIGN audicien heeft zich gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte oordoppen, ook wel otoplastieken genoemd.

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan het veiliger werken en horen in Nederland. Dit doen wij door de beste kwaliteit gehoorbescherming aan te meten.

Waarom Gehoorbescherming

OOG & DESIGN maakt de beste kwaliteit gehoorbescherming voor een scherpe prijs. Al onze otoplastieken dragen het CE keurmerk. Uw op maat gemaakte otoplastieken voldoen hiermee aan de eisen van de ARBO-wet.

Over de Gehoorbescherming

Otoplastieken worden op de maat van het oor gemaakt en hebben dan ook een pasvorm die letterlijk als gegoten zit. Juist voor de mensen die de hele dag oordoppen moeten dragen is dit erg belangrijk. Otoplastieken zijn duurzaam en gaan ongeveer 4 tot 5 jaar mee.

Voor welke beroepen

Dan kunt u denken aan hout- en metaalbewerking, maar ook aan drukkerijen of productie. Tegenwoordig worden er ook veel gehoorbeschermers aangeschaft door leraren, techniek, gymnastiek en in de gezondheidzorg. Het besef dat bij deze beroepen ook gehoorbescherming vaak wenselijk is, wordt steeds groter.

Het belang van verstaanbaarheid

De op maat gemaakte gehoorbescherming is voorzien van een speciaal filter. Deze filters zijn zo geconstrueerd dat u gewoon kan communiceren. De schadelijke geluiden worden uiteraard tegengehouden. Dit is belangrijk voor de veiligheid. U moet tijdens het werk natuurlijk wel contact kunnen houden met je omgeving. En ook alarmsignalen kunnen horen.

Het effect van teveel lawaai

Hoe groter het aantal decibellen, hoe groter het gevaar. Onder de 80 decibel (de ARBO grens) kunt u veilig werken; boven 120 dB treedt direct schade op (tinnitus). Het doel van onze otoplastieken is het geluid voor de gebruiker terug te brengen tot een niveau onder de 80 decibel.

 

Wilt u op maat gemaakte oorbescherming maak dan online een afspraak of bel voor het maken van een afspraak

Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS