OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

Handgemaakte houten brillen van Burnwoods

Burnwoods houten zonnebrillen zijn stuk voor stuk handgemaakt en hebben allen een eigen textuur en signatuur. Speciale harde maar lichte houtsoorten vormen de basis voor iedere Burnwoods.

Bekijkt u iedere bril in detail dan valt op hoe arbeidsintensief de vervaardiging is, subtiele ronde vormen worden verkregen door het hout te bewerken en te buigen met traditionele technieken. Zie de schitterende houtnerf, waarbij in ieder detail erop is gelet dat de nerf overal logisch doorloopt. Het geheel zeer verfijnd afgewerkt met polijstpapier en een subtiele finish waardoor een perfect en duurzaam eindresultaat wordt bereikt.

Iedere bril bestaat uit 5 unieke houten onderdelen, het montuur , de beide neusvleugeltjes en tenslotte de pootjes. Er worden messing scharniertjes toegepast met veerwerking om de bril de nodige flexibiliteit te geven en het hout te beschermen.

Iedere bril is niet alleen handgemaakt, waardoor subtiele verschillen ontstaan, maar door de aard van het materiaal is geen bril hetzelfde.

Kortom een Burnwoods bril of zonnebril is zeer exclusief en trendy.

Een Burnwoods houten bril of zonnebril is niets meer en niets minder dan een trendy kunstwerk voor uw gezicht.

Aparte houten brillen
Aparte houten brillen
In onze winkels in Den Helder en Julianadorp hebben wij een groot assortiment Burnwoods monturen welke u altijd vrijblijvend mag passen.
Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS