OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

De filosofie van Face à Face

Pascal Jualent en Nadine Roth hebben in 1995 Face à Face opgericht om brillen te maken met de juiste vorm om de menselijke relaties te harmoniseren. De bril met de beste vorm verfraaid elke dag en maakt het persoonlijk welzijn mooier en beter. De diversiteit van de collectie is ontworpen langs de thema's van architectuur, eigentijdse design en internationale mode.

Directeur Pascal Jaulent, heeft een passie voor menselijke en sociale kwesties en voor etnologie, zijn droom was om een stedenbouwkundige te worden maar zijn studie aan de Ecole Supérieure de Commerce de Paris leiden hem van de financiële afdeling van Nestlé naar de financiële afdeling van Christian Dior Couture, die hij op de leeftijd van 27 beëindigde.

Nadine Roth, Marketing en Communicatie directeur

Nadine heeft een uitgebreide kennis van de internationale optiek wereld. Deze kennis heeft ze opgedaan met diverse Franse ontwerpers en wordt als zodanig erkend in vele landen. Nadine beheert de Marketing en Sales ontwikkeling van Face a Face. Ze opende de Amerikaanse dochter en beheert een team van exclusieve verkopers en distributeurs over de hele wereld. Als gevolg van Nadine's ervaring en energie heeft FACE à FACE een export van 85% van haar productie in meer dan 40 landen en wordt erkend door de meest gerespecteerde merken in Europa, Amerika en Azië. Haar gevoel voor mode trends en product beleving brengt een zeer gewaardeerde bijdrage aan internationale marketing en communicatie strategieën van het merk.

 

Face à Face Frans design
Face à Face Frans design
U bent van harte welkom om vrijblijvend in Den Helder en Julianadorp deze prachtige Face a Face brillen te komen passen.
Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS