OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

Het ontstaan van Johann van Goisern

De brillen van Johann von Goisern staan voor kleur, bijzondere vormen en gelamineerd acetaat. De passie voor de optiek werd designer Hans Peter met de paplepel ingegoten. Als klein kind ging het bij Peter thuis aan de keukentafel maar over één ding: monturen. Zijn vader Johann startte het brillenmerk in 1984. De brillen worden ontworpen en gemaakt in Bad Goisern  in Oostenrijk, en zo ontstond de naam ‘Johann von Goisern’. Inmiddels heeft dus de tweede generatie de leiding van dit typisch Oostenrijkse maar ook hippe en kleurrijke merk.

Hans Peter van Johann van Goisern vertelt: “Mijn vader (Johann) was eind jaren ‘70 en begin jaren ‘80 in dienst bij een brillenproducent in Oostenrijk. Daar ontwikkelde hij de passie voor het maken van bijzondere en kwalitatief hoogstaande monturen, waarbij veel handelingen met de hand worden gedaan. Toen dit bedrijf ophield te bestaan heeft hij gelukkig besloten om zelf te beginnen als brillenproducent. Hij heeft het bedrijf in 1984 opgericht en in 1985 was de fabriek gereed en kon er begonnen worden met de productie van monturen. Vanaf de oprichting staat het maken van hoogwaardige en onderscheidende monturen centraal, die voor 100 procent in Oostenrijk geproduceerd worden bij ons in de fabriek.

Al in mijn jongere jaren kreeg ik de passie mee voor bijzondere monturen. Ik ontdekte toen ook dat ik een passie had voor mooie kleuren en vormen. Na mijn technische opleiding ben ik in het familiebedrijf gaan werken. Mijn broer werkte  er inmiddels ook. Ik begon als magazijnmedewerker en werkte me via productiemedewerker op naar designer om vervolgens in 1997 eigenaar van het bedrijf te worden. Mijn zoon Jürgen is in ditzelfde jaar ook begonnen in het bedrijf.”

 

Bijzondere brillen van Johann van Goisern
Bijzondere brillen van Johann van Goisern
Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS