OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

De combinatie OOG & DESIGN en HOC geeft topkwaliteit.

De nieuwste multifocale glazen geven u de visuele vrijheid in een moderne omgeving. Met Intuitiv profiteert u van de nieuwste digitale gepatenteerde visuele booster slijptechniek. Met deze nieuwste glazen krijgt u een nog breder leesdeel en minder vertekeningen. Iedereen kan nu wennen aan multifocaal. Er wordt  bij het aanpassen van deze glazen rekening gehouden of u rechts of linkshandig bent.

De combinatie OOG & DESIGN en HOC zijn constant op zoek naar vernieuwing om te kunnen anticiperen op uw wensen. De ervaringen met het visuele systeem gecombineerd met diepgaande kennis van de laatste technologieen maken het Oog & Design en HOC mogelijk steeds met nieuwe oplossingen te komen voor de beste kwaliteit in het zien.

 

Intuïtief houdt rekening met rechts en links handige, Anateo multifocale brillenglazen zijn geslepen en aangepast naar de anatomie van het oog. Het vertrouwde multifocale ontwerp Anateo is aangevuld met een individuele versie Anateo Mio en een korte zone versie Anateo Mini. Deze brillenglazen bieden de snelste acceptatie en het meest natuurlijke kijkcomfort: brede kijkgebieden, een zeer zacht ontwerp en de scherpste afbeelding kwaliteit op elke afstand. Wij bij OOG & DESIGN in Den Helder en Julianadorp hebben de nieuwste digitale apparatuur om alle relevante meetgegevens tot op een 0.10 mm  nauwkeurig te meten.

 

I See Nikon Presio Master Infninite.

Het nieuwste vertekeningsvrije multifocale glas van Nikon. Heeft u al een bril met multifocale glazen geprobeerd en kon u niet wennen dan zijn deze glazen zeker iets voor u. Voor meer informatie klik hier

 

 

Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS