OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

De brillenglazen van OOG & DESIGN worden voorzien van hoogwaardige coating lagen.

Neva Max Blue

Neva Max Blue is een nieuwe coating met dezelfde voordelen als alle andere Neva Max coating lagen. De extra functie is dat de blue coating het hoog energetische licht van tablet, smartphone, labtop en led-televisie weg filtert.
Dit hoog energetische licht kan verschilende klachten veroorzaken zoals vermoeide en branderige ogen. Het kan zelfs schadelijk zijn voor de netvlies receptoren.

Neva Max UV

Neva Max UV is een hoogwaardige multicoating met optimale UV bescherming. Met een Neva Max UV coating bent u 25 keer beter beschermd tegen de schadelijke invloeden van UV-straling. Tevens heeft het glas een zeer hoge krasbescherming, is het glas waterafstotend en vuil werend.

Neva Max Secret

Neva Max Secret is een multicoating met een cosmetisch fraaie neutrale reflexkleur. Deze bijna onzichtbare multicoating biedt 10 keer meer bescherming tegen schadelijke UV-straling. Biedt dezelfde bescherming tegen vuil, vet en stof als Neva Max UV. Verder is deze coating ook nog waterafstotend.

Diams

Diams is een multicoating met een groene reflexkleur en een standaard kraswerende bescherming.

Solaire UV

Solaire UV is ontspiegelend en vuilafstotend op de achterzijde van het zonneglas. De Solaire UV coating geeft tot 50 keer meer bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS