OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

Zonneglazen

De glazen van zonnebrillen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn allerlei kleuren mogelijk, ook verlopende kleuren, glazen die meekleuren afhankelijk van de hoeveelheid UV, gepolariseerde glazen maar ook een combinatie van deze uitvoeringen is mogelijk.

Als u een bril op sterkte draagt heeft u tegenwoordig ook vele mogelijkheden om een mooie zonnebril te kunnen dragen. Wij kunnen bij OOG & DESIGN ieder correctie montuur voorzien van zonneglazen op uw eigen sterkte. Ook kunnen we zonneglazen op sterkte monteren in de meeste van onze kwaliteits zonnebrillen zoals Ray-Ban
G-Star RawLindberg, Trussardi en Kinto. Zelfs een sportieve gecurvde zonnebril kan bij OOG & DESIGN op sterkte gemaakt worden.

Er zijn ook merken  zonnebrillen die in hun eigen fabriek de brillen kunnen voorzien van glazen op sterkte. De merken Maui-Jim en Oakley doen dit in respectievelijk Duitsland en Engeland. Hierbij zijn de mogelijkheden qua glazen gelijk aan de zonnebrillen zonder sterkte. Gecurvd, gepolariseerd, ontspiegeld, meekleurend, spiegelend behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Dus mogelijkheden te over om uw ogen goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling van het zonlicht.

Afspraak maken voor een zonnebril oogmeting
Afspraak maken voor een zonnebril oogmeting
Maak vrijblijvend in het filiaal van uw keuze in Den Helder of Julianadorp. Wij adviseren u graag.
Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS