OOG & DESIGN opticien optometrist.

31 Maart 2015 is OOG & DESIGN (v.h. meester reenders optiek) verhuisd naar de Beatrixstraat 33 in Den Helder. De naam is gewijzigd in OOG & DESIGN opticien optometrist. Kwaliteit, oogzorg en moderne brilmonturen is waar OOG & DESIGN voor staat. Het filiaal in Julianadorp blijft gevestigd in winkelcentrum de Riepel


Lees meer

Fixatie disparatie

Bij fixatie disparatie staan de ogen niet volledig recht. Er bestaat een onzichtbare scheefstand. Veel mensen weten daarom niet dat ze deze oogafwijking hebben. Een prisma meting kan uitwijzen of fixatie disparatie heerst.

Er kunnen door deze oogafwijking, zonder dat er een sterkte gevonden wordt verschillende (astenopische) klachten ontstaan.

  • Hoofdpijn
  • Vermoeide ogen
  • Rode ogen
  • Moeilijke concentratie (ook bij kinderen)
  • Snel vermoeide ogen met lezen
  • Niet lang met pc, boek en/of tablet kunnen werken

Om vast te kunnen stellen dat er een fixatie disparatie heerst moet er een zorgvuldige oogmeting en screening van de ogen gedaan worden. OOG & DESIGN opticien heeft de kennis in huis om deze testen uit te voeren om zo een verantwoorde diagnose te stellen.

Astenopische klachten kunnen ook andere medische oorzaken hebben die alleen verder onderzocht kunnen worden door een specialist. Het verschil tussen de klachten die veroorzaakt worden door een optische fout en die medisch zijn kan gemaakt worden door een optometrist.

Bij OOG & DESIGN hebben we alle apparatuur en kennis in huis om u het juiste advies te geven. Herkent u een van de bovenstaande klachten maak dan vrijblijvend een afspraak om u te laten adviseren.

Meteen een afspraak maken
Meteen een afspraak maken
Wanneer u één van deze klachten herkend heeft u misschien fixatie disparatie. Wacht dan niet langer en maak meteen online een afspraak in het filiaal van uw keuze in Den Helder of Julianadorp voor een prisma meting.
Contact Den HelderDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Beatrixstraat 33
1781 EM Den Helder
Tel 0223 627171 optie 1

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag  09.30 - 17.00 uur
donderdag koopavond alleen op afspraak

 

Bel ons
Contact JulianadorpDown

OOG & DESIGN opticien optometrist
voorheen meester reenders optiek

Winkelcentrum De Riepel
Schoolweg 51
1787 AV Julianadorp
Tel 0223 627171 optie 2

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Koopavond vrijdag alleen op afspraak

 

Bel ons
Created by Trefnet | Powered by Shark CMS